Kelgin-Comfort-L44De laatste gebruikte campers moeten nu weg. Kom kijken, doe een bod en profiteer van duizenden euro's voordeel. Of bewonder nieuwe modellen 2011 van Élnagh en Ilusion. Deze kunt u ook huren. U bent van harte welkom op D.V. donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 februari van 10.00 tot 17.00 uur.

Het voorjaar staat voor de deur en daarmee het nieuwe huurseizoen. Een vloot van grotendeels nieuwe campers staat klaar. Maar Kelgin Campers wil ook de laatste twee huurcampers vervangen door nieuwe modellen. Daarom mag u nu bieden op de Kelgin Comfort L44 (2010; luxe 4-persoons halfintegraal) en de Kelgin Family XL66 (2009, ruime 6-persoons alkoof). Informatie over deze campers vindt u via de volgende link naar het overzicht van gebruikte campers. Let op: de campers waar 'bemiddeling' bij staat, staan niet bij Kelgin, maar zijn op afspraak bij de eigenaren te bekijken.

Op de Kelgin Kijk- en Koopdagen kunt u ook nieuwe modellen 2011 zien. Van Elnagh hebben wij een T-Loft 53 met hefbed, een luxe Prince 530L met lengtebedden en de exclusieve integraal Magnum 70. Van Ilusion tonen we de compacte i760 met lengtebedden en de ruime i770 met een bed dwars achterin. Informatie over deze campers vindt u via de volgende link naar het overzicht van Elnagh en Ilusion showmodellen 2011.

Wie voor 2011 nog een huurcamper wil boeken, moet snel zijn. Een groot aantal weken is al geboekt en de ervaring van de vorige jaren leert dat in het voorjaar veel mensen nog op zoek gaan naar een huurcamper. Ga voor een overzicht van beschikbaarheid en prijzen naar de volgende pagina over camperverhuur.

Kunt u tijdens de Kelgin Kijk- en Koopdagen niet naar Goes komen, bel dan voor een afspraak op een ander tijdstip: 0113-233146.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Kom vrijdag of zaterdag naar de Eindejaarsshow van Kelgin Campers. Met o.a. de nieuwe Elnagh Baron 573 model 2020.… https://t.co/U1U6Mdy911
Zoek dit najaar de zon op en profiteer van hoge kortingen op camperhuur. Reserveer nu lastminute vanaf slechts € 59… https://t.co/qJ7OOdfoQ5
Boek nu Lastminute Camperhuur. De allerlaatste zomervakantieweken. Ruime 6-persoons camper of Luxe (half)integraal… https://t.co/bsTGwPbArc