Camperhuur Lastminutes

zon 100

Reserveer nu lastminute zomervakantieweken:

  • busamper met lengtebedden, Elnagh E-Van Duo, automaat, 14-21 augustus nu voor € 989
  • halfintegraal met dwarsbed, Elnagh Baron 54, 14-21 augustus nu voor € 979 of 2 weken voor € 1.699 of 3 weken voor € 2.299
  • luxe Elnagh T-Loft 529, lengtebedden, automaat, van 14 tot 21 augustus nu slechts € 999

Opruiming Campers 2018-2019-2020

Elnagh Magnum 530Het is weer de tijd om eigenaar te worden van een jonge gebruikte camper in nieuwstaat. Nu is er nog keus bij Kelgin Campers. Het aanbod, vaak nog maar enkele maanden jong, dunt steeds sneller uit. Door corona is het huurseizoen korter en worden de campers minder gebruikt. Koop daarom nu een camper in nieuwstaat met meer dan 10.000 euro voordeel ten opzichte van de nieuwprijzen!

Nieuwe 9-traps automaat

Elnagh Baron 573Nu in voorraad bij Kelgin Campers: diverse nieuwe Elnagh campers model 2020 met de nieuwe Fiat 9-traps automaat en Euro 6D motoren.

Bijvoorbeeld de complete scherpgeprijsde Elnagh Baron 573, de luxe T-Loft 530 en de exclusieve integraal Magnum 530, alledrie met lengtebedden.

Bekijk deze campers nu op de pagina met nieuwe campers in voorraad.

De exclusieve Elnagh Magnum

De Elnagh Magnum is een prachtige designcamper, zowel van buiten als van binnen. De exclusieve Elnagh Magnum integralen zijn in modeljaar 2019 van binnen en van buiten geheel vernieuwd.

Lees meer...

Elnagh T-Loft: topdesign halfintegralen

De Elnagh T-Loft is een schitterend uitgevoerde reeks halfintegralen met het zeer praktische hefbed (electrisch bedienbaar).

Lees meer...

De nieuwe Elnagh Baron: betaalbare luxe

Nadat in 2019 de T-Loft modellen zijn vernieuwd, is in het modeljaar 2020 de Baron aan de beurt. Zowel van binnen als van buiten blinkt de Baron uit door een geheel vernieuwd design.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Reserveer nu lastminute een luxe Elnagh camper vanaf vrijdag 14 augstus. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/HeavnFOpJb
De camper: het nieuwe normaal? Over de ideale manier van reizen in de 1,5-meter-samenleving. https://t.co/IOwz5ruYEa https://t.co/0syrnIdTXI
Het reserveren van camperhuur voor de zomermaanden komt voorzichtig weer op gang. Verklein het risico op onverhoopt… https://t.co/3ZNEIMgF1M

Nieuw: ruime stalling

boot-enz-100brIn de Poel in Goes is een ruime stalling beschikbaar voor uw camper, caravan of boot. Deze buitenstalling bevindt zich op het terrein waar ook Kelgin Campers is gevestigd. Er is ook opslagruimte te huur.

Als u in de stad woont, is dit een unieke locatie, binnen de bebouwde kom van Goes.