Kelgin Campers Nieuwsbrief - Nummer 3

Printen
Dit bericht bevat afbeeldingen. Zijn deze niet zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie.
Logo Kelgin Campers

Nieuwsbrief

Nummer 3

15 februari 2011

De lente komt

 
Een beetje voorbarig is het wel, maar met een zonnetje buiten (dinsdagmiddag) denk je al snel dat het lente is. Maar volgens de weerberichten komt er later deze week nog weer vorst.

Bij de campers is wel te zien dat het voorjaar nadert. Mensen gaan nu op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper om daar dit seizoen nog mee op reis te kunnen. Anderen boeken in groten getale een huurcamper. Zowel voor kopers als huurders heeft Kelgin nog wel wat in de aanbieding. U leest daarover in deze nieuwsbrief.

Ik mag weer enkele tientallen nieuwe lezers begroeten. Voor een deel zijn het bekenden met wie er contact is geweest over huur of koop. Met anderen, die zich via de website hebben aangemeld, hoop ik nog eens persoonlijk kennis te maken. U bent van harte welkom in Goes!

Wanneer u zich weer wilt afmelden, kunt u de link onderaan deze brief gebruiken.
H. van Ginkel


Kelgin Kijk- en Koopdagen - 24-26 februari 2011

Kelgin-Comfort-L44De laatste gebruikte campers moeten nu weg. Kom kijken, doe een bod en profiteer van duizenden euro's voordeel. Of bewonder nieuwe modellen 2011 van Élnagh en Ilusion. Deze kunt u ook huren. U bent van harte welkom op D.V. donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 februari van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees verder

Blikvanger: Elnagh Magnum 70

Elnagh-Magnum-70Als Kelgin Campers verzamelaar was, zou dit het topstuk uit de collectie zijn. Maar omdat Kelgin geen campers spaart, maar verkoopt, staat de Elnagh Magnum 70 hier te wachten tot u 'm komt kopen. Dat is een buitenkans, want vanaf het moment dat Elnagh de nieuwe Magnum op de beurs in Düsseldorf presenteerde, is deze exclusieve integraal een regelrecht succes.

Lees verder

Koop nu uw jonge gebruikte camper

Kelgin-Family-XL66Kelgin ruimt nu de laatste twee gebruike huurcampers op: de Kelgin Comfort L44 (2010), een luxe 4-persoons halfintegraal, en de Kelgin Family XL66 (2009), een ruime 6-persoons alkoofcamper. Daarnaast kunnen we voor u bemiddelen bij de koop van nog twee luxe halfintegralen: een Kelgin Comfort Trio 43 (2009) en een Kelgin Comfort L44 (2008).

In feite gaat het hier om twee concepten die allebei het meeste voordeel voor Kelgin-klanten bieden. In het ene geval kan Kelgin uit de verhuur een hele jonge camper met hoge kortingen aanbieden. In het andere geval bemiddelt Kelgin voor kopers van een nieuwe Elnagh of Ilusion camper gratis de verkoop van hun huidige camper waardoor deze zonder de winstmarge van een tussenpartij van eigenaar kan wisselen.

Klik hier voor alle gebruikte campers en pak nu uw voordeel. Dan kunt u dit voorjaar nog met uw eigen luxe camper op reis langs de Moezel, naar de Middelandse Zee of waar u maar heen wilt!


Run op huurcampers

Nadat in het najaar al de eerste boekingen binnenkwamen, begon er in de kerstvakantie een ware run op onze camperverhuur. Dat ging de hele maand januari door. Uit ervaring weten we dat er in de voorjaarsvakantie een tweede golf van reserveringen komt. Voor de periode rond Pinksteren hebben we al 'nee' moeten verkopen. Wilt u nog boeken? Wacht dan niet te lang. Vooral voor hen die inmiddels vaste klant zijn, zouden we het jammer vinden als we hen niet weer van dienst kunnen zijn.

Speciale aandacht vragen we voor een drietal aanbiedingen in april en mei. Wie vroeg in het seizoen weg wil, kan al voor € 75,- per dag.

Lees verder

Fotowedstrijd 2011

Kelgin-Camperverhuur-FotowedstrijdKelgin organiseert dit jaar voor zijn camperhuurders een fotowedstrijd met in totaal € 400,- aan prijzen. Thema: "Kijk ons eens camperen!" Naast de prijzen die door een jury worden toegekend, is er een publieksprijs waarvoor alle bezoekers van de website kunnen stemmen.

Lees verder

Kelgin Campers Contactcentrum werkt goed

Kelgin Campers werkt voor de contacten via de website sinds enkele maanden met een ticket-systeem. Voor elke vraag of opmerking wordt een ticket aangemaakt. Via dit systeem kunnen we snel reageren en raken er geen contacten tussen wal en schip. Vervolgreacties van bezoekers en klanten worden ook weer aan het aangemaakte ticket gekoppeld, waardoor alles overzichtelijk blijft.

Wilt u iets aan ons kwijt? Hebt u vragen? Gebruik dan ons nieuwe systeem. Klik op 'Contact' en vul het in.

Adresgegevens Kelgin Campers

 

Postadres: Postbus 234, 4460 AE Goes
Verkoopkantoor: Dirk Dronkersweg 7, 4462 GA Goes
Telefoon: 0113-233146
Openingstijden: op afspraak

Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief
Powered by AcyMailing
Joomla SEF URLs by Artio