In 2017 worden de meeste huurcampers weer vervangen door gloednieuwe Elnagh campers. Het aanbod omvat nu twaalf verschillende modellen in vier klassen. Dit aanbod kan in de aanloop naar het seizoen nog worden uitgebreid.

Alle huurcampers zijn voorzien van airconditioning (op de motor, dus tijdens het rijden), achteruitrijcamera, fietsendrager, luifel, gasalarm en radio/CD/MP3. In een aantal campers geniet u ook van het gemak van een automatische versnelling.

Family klasse

De huurcampers in de Family klasse zijn geschikt voor zes of zeven personen. Dat zijn campers met een alkoof (en dus twee slaapplaatsen boven de cabine).
De campers in deze klasse zijn favoriet in de schoolvakanties en zijn daardoor voor die weken meestal al vroeg volgeboekt. Buiten de schoolvakanties zijn deze modellen populair bij jonge gezinnen die profiteren van de Kelgin peuterkorting. In 2017 worden in deze klasse weer twee campers ingezet. Dat zijn de volgende modellen:

 • De ruime Elnagh Baron 22 is van juni 2014. Dit is een alkoofcamper die twee dinettes heeft en achterin een stapelbed. Daardoor zijn er maar liefst zeven zit- en slaapplaatsen. Bij verkoop wordt deze camper mogelijk vervangen door een ander model. Informeer daarnaar als u de Baron 22 wilt boeken.
 • Vanaf het voorjaar van 2015 biedt Kelgin de Elnagh Baron 26G aan. Deze alkoofcamper heeft een tweepersoonsbed achterin met een ruime garage eronder. In de alkoof bevindt zich een ruim tweepersoonsbed. Voor een vijfde en zesde slaapplaats wordt de zithoek omgebouwd.

Comfort klasse

De campers in de Comfort klasse zijn halfintegralen. Deze zijn meestal geschikt voor vier personen en vaak ook voor vijf personen. De praktijk leert dat deze campers vooral de eerste keus zijn van echtparen die er met z'n tweeën op uittrekken. Senioren profiteren daarbij buiten de vakanties van een aantrekkelijke korting op de prijzen die dan standaard al laag zijn. In 2017 kan er worden gekozen uit negen campers, waaronder meerdere nieuwe 2017 campers en nog enkele uit 2016. De mogelijkheden zijn als volgt:

 • In april 2016 rolde de 4-persoons Elnagh Baron 73G met automatische versnelling uit de fabriek in Italië. Deze camper heeft achterin de veelgevraagde lengtebedden (met daaronder een ruime garage) en voorin boven de zithoek een electrisch bedienbaar hefbed voor twee personen. Ombouwen van de zithoek is dus niet nodig. Deze nieuwe camper is voorzien van een automatische versnelling. Deze camper is na het seizoen 2016 verkocht en wordt nu nog in de zomervakantieweken via Kelgin Campers voor de nieuwe eigenaar verhuurd.
 • Van hetzelfde model Elnagh Baron 73G wordt ook een nieuw 2017 model ingezet. Deze heeft ook een automatische versnelling en verder een 5e goedgekeurde zitplaats. Bij uitbreiding van het aantal campers zullen extra campers ook van dit model (maar dan handgeschakeld) en van het model T-Loft 530 zijn.
 • De Elnagh Baron 54 (nieuw in 2016) is met 6,37 meter de kortste Elnagh camper. Dit model heeft een tweepersoons bed dwars achterin. Dit bed is in hoogte verstelbaar. Onder dat bed bevindt zich een grote garage. WC en douche zijn gescheiden door een vaste douchewand. Wanneer deze camper wordt verkocht of de vervanger wordt van de bovengenoemde Ilusion i770, komt er een Elnagh Baron 581 voor in de plaats. De Baron 581 is een langere camper (7,33 meter) met achterin een queensbed.
 • Geheel nieuw is in 2017 de Elnagh Baron 581. Met dit model wordt er een tweede camper met queensbed aan de verhuurvloot toegevoegd (naast de Elnagh T-Loft 591 of 581). De Baron 581 is handgeschakeld en heeft net als bijna alle andere nieuwe campers een 5e goedgekeurde zitplaats.

Luxe klasse

De campers in de Luxe klasse zijn ook luxe halfintegralen, maar dan de wat duurdere Elnagh T-Loft serie. Deze beschikken o.a. over een kachel die niet op gas, maar op diesel (uit de gewone brandstoftank) werkt. Campers in deze klasse hebben vaker een automatische versnelling en een 5e goedgekeurde zitplaats. In 2017 kan er worden gekozen uit vijf campers, waarvan in ieder geval al drie nieuwe 2017 campers. De mogelijkheden zijn als volgt:

 • Nieuw is de Elnagh T-Loft 530 (model 2017). Dit model heeft achterin de veelgevraagde indeling met twee aparte bedden in de lengterichting en daaronder een ruime garage. Verder beschikt deze camper over een automatische versnelling. Bij uitbreiding van het aantal campers zullen extra campers ook van dit model en van het model Baron 73G zijn.
 • Van de Elnagh T-Loft met lengtebedden is er vanaf modeljaar 2016 ook een iets kortere versie. De Elnagh T-Loft 529 is met 6,99 meter lengte nog steeds een ruime camper, maar is wel 38 centimeter korter dan de T-Loft 530. Met lengtebedden en een grote garage, een hoge koelkast en royale zithoek biedt deze camper volop ruimte. De aangeboden camper is van 2016 en is handgeschakeld. Bij verkoop wordt deze waarschijnlijk vervangen door hetzelfde model, maar dan met automatische versnelling en 16 inch lichtmetalen velgen.
 • Een geheel nieuw 2017 model is de 4-persoons Elnagh T-Loft 400. Het bijzondere van deze camper is dat er geen vast bed achterin is. Het electrisch bedienbare hefbed boven de zithoek is de belangrijkste slaapplaats. Eventueel kan daaronder ook van de tafel en banken een tweepersoons slaapplaats worden gemaakt. Doordat achterin het bed ontbreekt, komt er heel veel ruimte vrij voor de leefruimte in de camper. Zowel de WC- en doucheruimte achterin (over de hele breedte van de camper) en de zithoek voorin zijn heel royaal. Dit model is handgeschakeld.
 • Door verkoop van de Elnagh T-Loft 591 uit 2016 gaat er nu een nieuwe 2017 camper met queensbed in de verhuur. Dat is de Elnagh T-Loft 581. Het queensbed is in hoogte verstelbaar, zodat gekozen kan worden tussen een bed met lage instap of voor een garage met meer hoogte en ruimte. Deze camper heeft een automatische versnelling.

Premium klasse

In het hogere segment bouwt Elnagh de King-modellen (halfintegraal) en de exclusieve Magnum (integraal). Ook van deze modellen gaan er dit jaar twee gloednieuwe campers in de verhuur:

 • De Elnagh King 530 uit 2016 is een halfintegraal uit het topsegment en behoort daaromm tot de premium klasse. Ook deze camperl biedt vijf personen een goedgekeurde zitplaats met veiligheidsgordel en heeft de veelgevraagde indeling met twee aparte bedden achterin. Onder de bedden bevindt zich een ruime garage. WC en douche zijn gescheiden en bevinden zich tegenover elkaar. De extra luxe bestaat onder andere uit een afzuigkap in het keukengedeelte en een oven boven de royale koelkast met vriesvak. Verder heeft deze camper qua materialen en stoffering een luxueuze uitstraling, o.a. dankzij de ecolederen bekleding. De Fiat Ducato heeft de sterke 150 pk. motor en een automatische versnelling. Bij verkoop wordt deze camper vervangen door een Elnagh I-Loft 530. Deze heeft dezelfde lengte en indeling en heeft eveneens een automatische versnelling. De Elnagh I-Loft modellen zijn in het modeljaar 2017 geïntroduceerd.
 • De Elnagh Magnum 29 is net als de bovengenoemde T-Loft 529 een camper met lengtebedden die met de totale lengte (6,99 meter) toch nog net onder de 7 meter blijft. Uiteraard heeft deze integraal een hefbed in de cabine. De exclusieve uitstraling maakt dat dit de camper is waarmee u gezien wilt worden. 2017 is het tweede seizoen waarin Kelgin Campers zo'n exclusieve integraalcamper in de verhuur aanbiedt. Bij verkoop wordt deze camper vervangen door een integraal camper van het nieuwe 2017 model Elnagh I-Loft 529. Deze heeft ook lengtebedden, en heeft dezelfde afmetingen en indeling als de Magnum 29. Van buiten ziet de nieuwe I-Loft er qua bouw en design net iets anders uit.
Een uitvoerige beschrijving met foto's van de genoemde modellen is te vinden onder de menuknop 'Te Koop'. De modellen uit vorige jaren staan onder 'Gebruikt' en andere modellen staan nog in de showroom. Of klik hier.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Black Friday aanbieding. Luxe campingstoelen nu van € 99,95 voor slechts € 69,95 of € 59,95. https://t.co/Rxm7GBcwnd https://t.co/9u7yF9FeG4
De uitsmijter van 2018. Het mooie weer houdt aan. Alle reden om er nu nog met de camper op uit trekken. Boek nu met… https://t.co/sp4IhjzkTh
Boek nu snel een lastminute camper. Hele week van 10 tot 17 augustus nu vanaf slechts € 899. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/5tsMnvPiiB